ГБАМ/Контактирајте нè

This page is a translated version of the page GLAM/Contact us and the translation is 73% complete.
Outdated translations are marked like this.

Доколку сте организација од секторот ГБАМ заинтересирана за проекти на соработка со Викимедија или едноставно сакате да стапите во контакт со викимедијанци, еве неколку начини:

GLAM
GLAM

Galleries • Libraries • Archives • MuseumsWikimedia chapters: existing, planned, in discussion
Ограноци на Викимедија: постоечки, планирани, во разговор

Најлесно ќе биде да го контактирате вашиот месен огранок, доколку има (погледајте на картата) или пак обратете се кај месен викимедијанец (погл. списокот подолу).

Доколку немате a месен огранок на Викимедија или викимедијанци, обратете се на екипата на glam﹫wikimedia.org каде ќе ве упатиме кај вистинските луѓе.

Месни контакти


Северна Америка

  Member of the board or staff of the Wikimedia Foundation or local Chapter.
  Current Wikipedia Campus Ambassador.

 
North America

Европа 
Europe

Азија 
Asia


Јужна Америка 
South America


Африка 
Africa

Океанија 
Oceania

Поштенски список

Придружете се на поштенскиот список за разговори од културнот сектор на GLAM-l.Mailing list

For the mailing list for wikimedia-cultural sector discussions join GLAM-l.

See also