This page is a translated version of the page Main Page and the translation is 100% complete.
"Çfarë është Wikipedia?" video në spanjisht me titra në më shumë gjuhë.

Outreach. Mënyra e Wikimedias

Wiki outreach shërben si një shtëpi për shumë nisma bashkëpunuese dhe outreach. Ajo është një librari, një koleksion i praktikave më të mira, dhe një pikë kordinimi për çfarëdo aktiviteti që u drejtohet publikut, institucioneve kulturore, ose programeve arsimore.

Misioni ynë është të rekrutojë dhe mbështesë Wikipedianët e rinj dhe të ndërtojë marrëdhënie të fortë me partnerë edukativ dhe kulturor. Neve na duhet ndihma juaj për të bërë këtë platformë bashkëpunuese më të madhe, më të mirë, dhe më të dobishme. Ka edhe shumë për t'u bërë.


GLAM

Ky projekt punon me galeritë, libraritë, arkivat dhe muzeumet për të sjellë përmbajtjet kulturore online.

Edukim

Portali i Edukimit në Wikimedia lidh njerëzit të cilët përdorin Wikipedian dhe projektet e lidhura në arsimin në të gjithë botën.